Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellodi


Musslor rör sig långsamt
sjunger bara när de vill
de stoppar sinnen i lådor
har så mycket inombords
ingen kan och ingen vill begripa
Musslor är fyllda av kärlek
den svämmar över ibland
Musslor rör sig bara när de vill
lyssnar inte på din röst




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-06 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson