Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltet

Alternativ 1; Ha en okej dag. Okej, även om den inte är Okej. (Okej, som tidningen Okej) :)
Alternativ 2; Ha en bättre dag. Jag önskar dig det!
Kaffe och choklad, Katten istället för sambon, Attention To, Attention Off.
Sätta igång, med den tråkiga grodan.
Vinden har vänt, känslan har vänt, till det bättre. Det som till en början var Känslor, blir EN känsla.
Namnlös.
Men identifierbar. Med Mig. Kärleken. Okej.
Jag konstaterar.
Inte konstrar.
Varför konstra till det?
Är det samma sak, som att krångla till DET?
DET.
Hålla fast vid litet, eller stort. En Bok?
Miljöombyte? In till grannen?
Stanna kvar på plats? Har det hänt någonting?




Bunden vers av Mim
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-02-06 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim