Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The moment ...

 

 

the sweetest silence embraces us

as your arm around me

no trick

no doubt

just purity

your presence is so precious

so adorable

to me

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-06 16:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt skön känsla...såå vackert...
2017-02-11

  Lars Hedlin
In The moment
2017-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara här
och med
väl bäst bär
vad annars är
lyckan den där...

2017-02-08

  M M Mannheim VIP
A moment worth waiting for!
2017-02-07

    Dan Myrbeck
Äkthet och älskvärdhet - fint!
2017-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Such a Lovely poem you have written, my dear friend.
2017-02-07

  Nils-Robert
Så vackert diktat på engelska språket. Jättefint!
2017-02-06

  Blomma-Stjärna VIP
underbart kärleksfullt och skönt i all enkelhet! Gillar!
2017-02-06

    ej medlem längre
Vilken underbart fin dikt.
2017-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Som en klart lysande stjärna på kärlekens himmel!
2017-02-06

  Quasimodo
En värdefull stund skapas här utan tvekan eller krångel.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One