Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det lilla ordet Tack!

 

det slog mig nyss

då jag läst en fin text här

som gjorde intryck

 

och jag klickat på "Applåd"

för att i nästa ögonblick se

att där stod "Tack!"

 

Hur rätt det kan bli!

det var ju därför jag klack,

för att jag ville just det:

framföra mitt enkla, tysta tack

och där stod det plötsligt

ljudlöst, skönt skrivet i grönt

 

 

2017-02-06 18:33

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-06 17:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ~Molnspanare~
2017-02-07

    ej medlem längre
Det finns ord som är laddade med innehåll... med en behaglig känsla .... tack är ett bra exempel ... tänker även på orden föråt ... med flera.
2017-02-06

  Poeten Salvador VIP
Tacksamhet lär vara en säker metod att få framgång
2017-02-06

  TrollTörnTrappan VIP
Det blir uppenbarligen samma sak här :-) fast i grått o gult - tusen och en gång...
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP