Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i natten

sena timmar
mörka nätter

klockan är mycket

ord sägs och hörs
de verkar aldrig ta slut

det är för sent

skratt och leenden

bara en stund till

konststycken
och mörka sidor

vi borde skiljas åt nu

helhjärtade försök
till förståelse

en kram innan du går

vi är av samma skrot och korn






Fri vers (Fri form) av Memento Vivere
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-06 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere