Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krematorium av förglömda drömmar

Elden brann rökelsen,
aska fallande mot fatet.
Skapade av ett brinnande lik,
ett krematorium av förglömda drömmar.
Brända kroppar,
förlorade till en aska av spillror.
Rök,
försvunnen i en eter likt de hopp som för länge sedan förlorats.

Vattnets speglar,
visar det fördolda.
Avspeglingar av vi,
som en gång var.
Ack,
mina förglömda drömmar brinnandes i ett krematorium.
Dess rök sveper över vattnets speglar utan förmåga att greppa.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-06 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight