Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytligheter

Jag ville inte längre vara en del av samtiden:
Instagram
Snapchat
Facebook
Tinder

Ytligheter.




Fri vers (Fri form) av Guol123
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-02-06 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123