Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udda

Han sa...

Jag vill se dig
men mina ögon kan inte genomtränga mörkret

Han sa...

Jag vill uppleva dig
men mina känslor begränsas av ljuset

Han sa...

Jag vill känna din hud andas
men jag kan bara känna hur len den är

Han sa...

Äh,
jag kan väl bara få älska dig?




Fri vers av jacqueline
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline