Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens dans

På skogens nattklubb
dansar träden i otakt
till tidlös musik




Bunden vers (Haiku) av Drakiren
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-06 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Drakiren
Drakiren