Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballad

 

En början på allt som vi har glömt

Syns vagt syna det förgätna förgångna

Måhända kvar som övergivna stjärnor i myllret

Eller birollerna i drömmens bortgång

Allt medan vi kallades hem

Kallades hem av någon

Fallandes bort ur fantasin

Och famlade fram genom verklighetens allra djupaste botten 

Stilla vakande över det bleknande hoppets horisont

I lika delar sång som dans

Om än vi pratade i svartvita bilder

Långsamt skiftande




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-06 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson