Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tjejs helighet


vartenda millimeter utav hennes kropp
vartenda atom av hennes varelse
vartenda tanke, önskan, känsla hon är

håller högsta sakralitet

hon må dyrkas totalt
vördnas samt lydas

bejakas og betjänas

behagas intill minsta del























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-02-07 00:27



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Genial!
2017-03-19

  C_Cyrus
Härligt å Heligt Vackert.
2017-03-16

  alicja lappalainen VIP
en ironisk text.Annars skulle den vara masochistisk
Jag fattar inte att så många inte fattar...
2017-03-09

  Nina Nightwish
Härlig text
2017-02-24

  aol
En riktig fin hyllning till kvinnan,
2017-02-19

  Katinka VIP
Det är din kombination av hyllning och dyrkan som utgör själva essensen i din poesi. Här helt tydligt.

Fint. Sensuellt!
2017-02-14

  Annie b'larsson VIP
och om hon är en kvinnlig Hitler, som vill ha världskrig och utrota de som inte passar in i samhället som hon har tänkt sig skapa.. ska hon ändå hyllas då och du kommer lyda hennes minsta vink..? eller..
2017-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOOW
Du borde få ett
NOBELPRIS Minst
för Din hyllning
av kvinnan***
Du gör henne ju
ofta till: Gudinnan!
För evigt hänger
Din ord på nät-
hinnan! Tack***
***************
2017-02-09

  Alysse VIP
Underbar är Hon,
sjunger dina fina
kärleksfulla ord
sin hyllning
till alla Kvinnors
kropp och själ,
sinne och hjärta

Ja ty hela underbara Hon
är värd att älskas
och beundras!


2017-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig hyllning till kvinnan!
2017-02-07

  Blått Norrsken VIP
Det är bra att du belyser kvinnan .
Hon är värd det!!!
Fint
2017-02-07

  Öknens Ros VIP
en riktigt varm och fin hyllning till alla tjejer oavsett ålder.
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP