Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglarörd 2

 

 

 

 

det nog är hur de rör vid mig

viskar så små små ord

ur violinens yttersta ton

 

att den varsamma kärlek 

som sprött likt rådimma dalar

ned längs med min hals

 

där jag naken står är

i kärlekens vattenfall

omgiven av tårars regnbågar

 

hur de fäller upp sina vingar

minner mig om mina egna

och det livet jag ändå valde

 

hur jag andas ut, tar sats

bara älskar 

när miljontals droppar himmelskt faller

 

i ren kärlek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 246 gånger
Publicerad 2017-02-07 00:47



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Wow,m this poem is såååååå beautiful!!!
2019-11-05

  Per Rydberg
En skör ordskulptur av kärlek, vemod; men ibotten ett livsval och ett hopp. Känslorealism, stark och vacker! Tack!
2017-02-07

  Blomma-Stjärna VIP
här finns en stor skönhet; acceptansen av livet som det sker mig och mina närmaste - " när miljontals droppar himmelsk faller - i det liv jag ändå valde "!
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso