Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg

jag står i ett vägskäl

observerar
analyserar

jag är på flykt,
på flykt men har ändå alltid fastnat i min rotlöshet
och jag har alltid jagat efter någonting jag aldrig vetat,
men alltid önskat, fanns

har jag äntligen funnit det?

ligger mellan krispiga lakan
de river min hud när jag rör mig
jag är på väg men ändå fast

så många förändringar på en gång och jag vet,
jag vet att jag är på rätt väg nu
jag vet det är på väg att ta slut







Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-07 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn