Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasberedd

Glasberedd.
På väg att brista.
Jag känner mig som utav glas jag var tillverkad.
Ältar jag idag?
Ältar jag imorgon?
Vilket glas kan älta?
Är det inte ett dött material?
Ett unikt dött material?




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-02-07 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim