Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vovve

 

Åh, denna värme

som omfamnar mig

i nuets

heliga stund

 

Åh, denna ljuva lycka

så svår att beskriva

 

men som känns så nära

så nära

mitt hjärta

 

det finns bara en som får mig att känna så

 

och det är du

 

du

 

min älskade

 

älskade

 

Vovve !

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-07 12:50



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Så sant skrivet!
Vår villkorslösa kärlek till o ifrån våra husdjur; hundar, katter eller andra,
är bara så fantastisk! Tänk om vi människor, kunde vara lika tillgivet okomplicerade; men vi kan sträva efter detta!

Mycket fint!
2017-02-12

  Karina"Kia"
*En vän för livet* brukar man ju säga..och det stämmer..

Tillgivenhet
Uppskattning
underbart
livslyckligt glad
matglad
Ömhetsbevisar
Närhet
Känsligt
Glad

Underbar dikt!
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att ha en sådan go vän...
2017-02-11

  Lars Hedlin
Underbart :)
2017-02-10

  Alysse VIP
Ljuvligt härlig och kärleksfull
text tillägnad din trognaste
och mest underbara
lilla vän <3

2017-02-07

  Ingrid Trolle
Så väl beskrivet om
kärleken till en vovve.
Det finns ingenting som
kan gå upp mot vovvens
tillgivenhet och förmåga
att läsa vårt kroppsspråk
och vara vår vän livet ut.
Såklart att vi älskar den.
2017-02-07

    Dan Myrbeck
Hyllning med hög
svansföring!
2017-02-07

    jaybird
Hundens svans, den bästa ståuppkomikern!
2017-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Mysig och gullig hyllning till en liten lurvig vän!
2017-02-07

  Blått Norrsken VIP
Underbar kärleksfull text till sin fyrfotade vän.
2017-02-07

  Rise Little One
Underbar kärlek till din vovve :)
2017-02-07

  Nils-Robert
Ja bår kärlek till våra vovar och katter är alltid så ljuv och findstämd
2017-02-07

    ej medlem längre
Vilken underbar gullig text!
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP