Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Debatten om människor lika värde


Flummigt irationellt

Några tycker att vi ska förbjuda
Könsdelade klasser
Andra tycker att vi ska ha
Könsdelade klasser
Så tjejerna kan ta plats
Vissa tycker vi ska uppfostra
Barnen könsneutralt
Kanske lila funkar på klädseln
Robotbilar som kan bli dockor
Tjejerna måste lära sig att slåss
Killarna att visa kännslor
En litet gäng
Befäster agendan
För att dom vet bäst.




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 491 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-07 13:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
de här är bra.
2018-02-15

  Onders
fan vad vacker du är, federico.
en go kontrast mot en tragisk värld.
2017-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker att man ska erbjuda barn alla möjligheter, men sedan ska de faktiskt få välja själva utan att någon annan ska bestämma åt dem...bra tankar...
2017-02-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tycker att det tycks för mycket och det tycker jag inte om.
2017-02-07

    Dan Myrbeck
Jag ska tänka igenom detta... Jag vet inte vad jag tycker innan jag gjort det.
2017-02-07

  alicja lappalainen VIP
.... praktiken visar att det viktigaste är att älska barnet men betrakta inte som sin egendom.
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano