Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRADE DRÖMMAR

Du gick din väg ..utan ord
Du stal hennes värld..utan mod
Du drog henne åt sidan
Du skadade hennes själ
Du..du .. du..
Du är hennes tvillingsjäl..som..
lämnade henne där du stod.
Fy..skäms!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-07 20:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En laddad humor har du lagt in i din ömma text - fint!
2017-02-22

  M M Mannheim VIP
En poetisk text skrivet på ett lite annorlunda sätt. Om ett avsked som kom utan förvarning.
En saknad som bränns för den som är kvar. "Fy..skäms!"
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan