Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens tysta hand

I nattens tysta hand, i skuggans kalla land
Du lägger dig så trött, längs kinden är det blött
När tiden rinner ut och början fått sitt slut

I nattens tysta hand så ängslas du ibland
All sorg är då så nära, men ändå ska du bära
Ditt liv från dag till dag, i lust och obehag

I nattens tysta hand allting rinner ut i sand
Då varje andetag låter och alltid kommer åter
Ska nån gång ta slut, när tiden rinner ut


Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Bunden vers (Rim) av poetissan.se
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-07 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se