Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den var du

 

Tänk om

Tänk om det var så

Att man hade missat sin enda chans

Chansen som var tänkt att lösa hela alltet

 

Tänk då om

Om allt ändå inte har en mening

Meningen som den var tänkt att vara hela tiden

Hela den långa tid det tog att inse att du var den

 

Och den var du




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-07 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson