Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fuel the gasoline

There´s a place i call peace
its where your anger sets me free
i fuel the gasoline
you caress upon my skin
kiss me
so i can breathe




Bunden vers av silkesinne
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-07 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne