Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brum Brum baby

Du startar motorn
Vibration mot mina lår
Mina händer runt din midja
vinden drar i mitt hår
Dina ögon blixtrar i spegelns vrår
Du söker med handen
och frågar hur hon mår




Bunden vers av silkesinne
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-07 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne