Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite knyckt lite lånat lite nytt


Det finns

Det finns en väg
som ingen går
Det finns ett ljus
som ingen ser

Det fanns en dikt
som ingen läst

men kanske inte den här




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-08 07:54



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Du skulle nog kanske inte ha publicerat -
då kunde det ju ha varit den här!

Men om -
om du inte hade publicerat...
denna dikten
då hade ju inte något vetat -
att det (inte) var den här.

(Som dom inte läst)
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP