Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kommer hit för att kyssa ...

Och kom hit och kyss mig
Ge mig frimurarna,
Kom hit och ge en kyss ...
tills skalen seglar
att lyssna på historier
dina krokar
Jag har säkerheter
sexiga byxor och,
Jag ville inte deflera kvinnan jag älskar.
Jag känner inte hennes namn.
Kvinnan jag älskar det är mystiskt,
och hejdå

Bjud mig in i sängen
kvinna jag älskar
grisar och dåliga
går med grisar som går
och varje död kommer
att äta dem till middag,

Du vet vad jag gillar
Kvinnan jag älskar
Jag vet inte namnet
kom oanmälda
det är så mystiskt
Jag älskar mysteriet,

kvinna jag älskar
Jag känner inte hennes namn.
så ibland vill jag berätta för dig
Kvinnan jag älskar
Golven har och går till bankerna
mina pengar
Vi vet

Och det kommer att hålla mig varm om du vill,
och inte vara i värmen ...
Vinet gör dig yr, och rött för bordet var

Var inte dum, förlåten
flyga vinden är lättare,
själ till sängs,
och krama mig
och kysste mig i min mun
och bär fortfarande
skratta åt dig
Försöket att raka
och våra förseglade läppar.
kommer att ge upphov till min dröm


Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 324 gånger
Publicerad 2017-02-08 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor