Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då jag förstod vem jag var






Medan jag sökte ditt innersta jag

fann jag mitt eget




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2017-02-08 12:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra insikt...
2017-02-11

  Klara Ord VIP
Djup levnadsvisdom, kort och pregnant uttryckt. Mycket fin text!
2017-02-10

  Lars Hedlin
JA så kan det vara ibland
2017-02-10

    ej medlem längre
Väldigt tänkvärt och bra om att lära känna sig själv genom att förstå en annan! :-)
2017-02-10

  Eva Helene VIP
En måhända oväntad lärdom och utveckling, fint formulerat här!
2017-02-09

  StinaJ VIP
Så kan det bli. En dubbelbottnad text att fundera på.
2017-02-09

  Salvation Pepper
Ja, mycket i världen är speglingar.
2017-02-09

  Ingrid Trolle
Bra
2017-02-08

    Peter Söderqvist
Det är inte alltid du finner det du söker.
Ibland finner du något bättre.
2017-02-08

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, andra får en att fundera.
Du har så rätt. Bra formulerat dessutom.
2017-02-08

  M.Eta
Bra att vara vidsynt och gå på djupet!
2017-02-08

    Birgersdotter VIP
Fint ..styrka vara två starka som vill varandra väl
2017-02-08

  Blått Norrsken VIP
Fint och gediget!
En stor styrka ligger i att finna sig själv.
2017-02-08

  överlevaren VIP
Så sant....
2017-02-08

    Dan Myrbeck
Klart intressant...!

Ja, för att kunna pejla en annan människa på djupet, måste man
koppla in sitt eget djup.

(Att vara ute på djupt vatten utan ekolod är inget att rekommendera...)
2017-02-08

  Maria Sundelin VIP
Så kan det gå
Kramar
2017-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Självinsikt, koncentrerad i två superba rader!
2017-02-08

    ej medlem längre
Koncentrerad visdom i en smakfull, liten pralin. :-)
2017-02-08

    ej medlem längre
En livsviktig självinsikt.
2017-02-08

  walborg
Att sträva efter att förstå och älska andra leder till att man upptäcker sig själv! Vilken god resa!
2017-02-08

    jaybird
Använder vi oss av varandra enbart som speglar? Vem älskar en krossad spegel?

Två rader som reflekterar ljuset.
En vackert inramad spegel.
2017-02-08

    ej medlem längre
En liten bit i taget, plötsligt upptäcker man det!
2017-02-08

  Öknens Ros VIP
i sökandet finner man det egna, det själsliga i en själv.
2017-02-08

  Niliboy
Att söka sitt jag, ärinte det en ganska flyktig erfarenhet å svårt att komma ihåg det man fann?
2017-02-08

  Minkki VIP
insikter kommer när vi minst anar det, vilken fin observation
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP