Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lektion i värdighet


Din tystnad
Svar på alla frågor

Mitt hjärta stannar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 398 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-02-08 13:10



Bookmark and Share


  aol
Här blev det ett klart bokmärke,
2017-03-01

  Minona
t
Tystnad är också ett språk
2017-02-20

    ej medlem längre
Bilden säger lika mycket som texten
2017-02-19

    ej medlem längre
Ordlöst
2017-02-12

  Minona
Vackert!
2017-02-11

  Salvation Pepper
Utmärkt sista rad.
2017-02-09

  DavidM VIP
Starka rader.
2017-02-08

  Blomma-Stjärna VIP
tystnadens tal; obeveklighet
bort, bort, sök något annat
- här kan man inte stanna,mitt hjärta!
2017-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Tystnaden talar sitt tydliga språk!
2017-02-08

  alicja lappalainen VIP
déjà vu...
2017-02-08

  Quasimodo
En tystnad stoppar det mest, tyvärr!
2017-02-08

    jaybird
Så mycket kraft i dessa rader, förankrat i naturens hårda vita ytlager.
Oundvikligen kommer frågan om de obesvarade frågorna.
En värdig lektion i tystnadens dialog.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska