Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövägar faller från himlen

Snövägar faller från himlen.

I bitar.

Det är hon
som skänker straff,
som inkallar sin rättvisa.

Tecken för människor
mot större budskap
under bestörta rådslag.

Istället skall de nu levande,
du som du, som eget barn,
möta det brända:

askan.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-08 13:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra
2017-02-10

  Chawa VIP
I tidevarv efter tidevarv avlöper civilisationerna varandra - i cykler efter cykler...
2017-02-09

  ULJO
Detta kallas poesi
2017-02-09

  Anya VIP
Tyckte om denna. Faller särskilt för den sista strofens rytm och innehåll. Tänker mig den brända askan som döden.
2017-02-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
I livets skeenden
tycks det bara bli
färre leenden
ändå tycks alla
seende gå som
blinda förbi. Jag
undrar säkert som
Du gör, hur ska vår
fortsättning bli...
2017-02-09

  Åse Tropp VIP
Smärtsamt vackert!
2017-02-08

  Blomma-Stjärna VIP
vi, de nu levande skänks straffet som inkallar rättvisa; möta askan; vår historia
- starkt - tänkvärt

2017-02-08

  i af apa
Åh så starkt!
det är som Nya Lagar
Uppenbaras.

här är det.
nu
2017-02-08

    ej medlem längre
och under isen
brinner döden I blomflugorna
Ögonen fyller koppen igen +
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper