Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig vem du umgås med så ska jag säga vem du är

Passa dig vem du omger dig med
vem du släpper innanför ditt skal..
säg mig vem du umgås med
så ska jag säga vem du är..
människopåverkan är stor
vissa leder andra på farliga
lömska villovägar och utsätter
dem för lögnaktiga påståenden..
infiltrerar med skvaller
som leder till mer skvaller..
människor är farlig
människor är goda
var på din vakt för du vet
inte vem som lurar inom skal..
vakta ditt revir skydda dig
med visdomens skydd
lyssna till klokhetens röst
använd förståndet och träna
dig i synliga tecken..
var inte för naiv och godtrogen
människors påverkan
är större än man tror..
låt din inre antenn
snappa upp de goda
inspirerande äkta
kärleksfulla typerna
de som är stabil och sann
som tillför energi och
gläder ditt hjärta
de människorna är
guld värda och lyser upp
livets mörka tillvaro..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-10 23:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
2 Petrus 2:a kapitel och Judas brev talar sitt tydliga språk.
2017-02-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Man kan välja umgås med sig själv,för ingen kan tvingas umgås med vem som helst.
2017-02-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ibland kan man inte välja sitt sällskap. .
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP