Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter läsning av mathilda a-n:s poesi


det är här

 

inte rapport    inte analys 

livet som lever talar

lögnlöst

 

orden härskar

orden är vad

de säger

 

det verkliga

 

inhämtat

omsatt

förbränt

 

framträder i

glödande asfalt

köttets brand

 

gatstenar 

mörka gårdar

– det är här

 




Övriga genrer av petter rost
Läst 494 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-08 14:46



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
låter som Wittgensteins tanke på språket
2017-02-19

  Blomma-Stjärna VIP
orden är den verklighet vi - inhämtat omsatt förbränt - till att åter framträda - - -
tankeväckande intressant
2017-02-08

  i af apa
spännande! att orden plötsligt talar
vad de är. från ha varit en symbol
blir de plötsligt kropp...?? har jag uppfattat saken rätt. i den Aspergska världen är allt vad det är.

"på bussen mötte jag ett L.
L är kallt och mycket farligt" (ur en dikt
jag skrev för 30 år sedan...)
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost