Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunden innan


knivsudden

fort förgången

mellan ditt andetag och mitt
innan kyssen

vibrerar
tiden lever





Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-08 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mäktigt!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur