Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska jag våga bli kär igen


Älskar, älskar inte

Kanske älskar jag dig litegrann,
Tänker iallafall inte på någon annan,
Längtar efter att få ligga i din famn,
Blir glad varje gång jag får höra ditt namn,
Ditt leende gör mig skakig och varm,
Kanske älskar jag dig litegrann

Kanske älskar jag inte dig alls,
Ensamhet gör mig ledsen och kall,
Jag behöver sex och kyssar på min hals,
Du är så varm när vintern är kall,
Mitt bekräftelsebehov säger väl allt,
Kanske älskar jag inte dig alls




Fri vers av Tittieez
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-08 21:10



Bookmark and Share


    Bellissima
Lätt hänt att bli förvirrad om vad som är kärlek eller bara ett behov av "någon". Fin melodi i texten! :)
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tittieez
Tittieez