Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


teckning med färgpennor: Solstrale…


MÖNSTER SKAPAR FRIGÖRELSE

 

befriande briserar känslan

djupet som drar mig nedåt

viger mig in i färg och form

frigör min skaparkraft i nuet 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-08 20:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Liknar lite fraktaler. Känner du till sådana?
2017-02-09

  StinaJ VIP
Underbara färger både i text och bild.
2017-02-09

  Blått Norrsken VIP
Tänk att "befrielsen befriar din känsla "när du skapar i skrift och konst. En jättehärlig känsla för dig att ha denna rikedom av konst som berikar ditt liv . Fin text!!!
2017-02-08

  DavidM VIP
Fin text och teckning!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP