Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som har gett mig så mycket


Tacka livet

Varför säger du inget?
Varför gör du inget?
Jag går undan.
Jag vill tacka livet...




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-08 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim