Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale


FÄRGERNAS MAGI

 

strilande färgpigment

flödar ur pennans spets 

förgyller det vita arket

med sin hela bländkraft

 

ögonens iris tappar stavarna

famlar dyslektiskt efter orden

 

texten från 2016, liksom mandalan 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-01-19 00:09



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar!
2021-01-19

  AiA Maria den fria

POWER !

<3<3<3

Tack!
2021-01-19

  Blomma-Stjärna VIP
härligt färgflöde - i ord som i bild - njuter!
2021-01-19

    Lena Staaf VIP
Bilden finns när inte orden räcker till.
2021-01-19

  Nanna X
Bild och ord i ljuv förening!
2021-01-19

  M.Eta
Kul när man kan sätta färg på tillvaron!
2021-01-19

  Öknens Ros VIP
Vad vore världen utan alla dessa färger, bara grått och tråkigt.
2021-01-19

  Kajan VIP
Om innehåll finns i teckningar/målningar; då kan orden vila ibland.
2021-01-19

  BenGust VIP
Magiskt flöde.
Härlig teckning.
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP