Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödig

 

Tårar överflödiga

Anledningen likaså

 

Ändå vill de så väldigt gärna komma ut

Dansa nakna i nerförsbacke

Vattna det hårda hjärtat mjukt

För en stund av befrielse

Lättnad

 

Men huden även den

Hård som sten

Låter inget penetrera

 

Varför i  hela den stora, vida världen måste det vara så?




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-08 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson