Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck


Snubblar på meningen

 

 

Pågå i varat

leva för att förstå

vad livet går ut på

först då skriva vad vara

i varandet går ut på




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-08 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP