Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


MINSTA MÖJLIGA ...

 

drillad till perfektion

min hand lyder minsta vink

mesta möjliga medgörliga

med minsta möjliga rörelse

darrandet har upphört




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-08 21:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
att skapa mandala är oerhört inspirerande och matar på kreativiteten på alla nivåer inom människan...
2019-11-04

    ej medlem längre
En vacker segerdikt med fin klang! Tycker om allitterationen med m-ljuden. Ger en musikalisk känsla!
2017-02-10

  Blått Norrsken VIP
Vilken precision du äger . Fint skrivet och din bild är så fin .
2017-02-09

  Fem hjärtan VIP
Det var härligt att höra.. En konstnärs händer får inte svika..:-/
2017-02-08

  Andreas db Gustafsson
Det syns!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP