Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 famnars djup.

Sänker ned lodet mot min inre flod.
Dammluckor stängs
Forsen avtar
lodet hänger stilla
Grumligheten i sinnet skingras
Klart ser jag hur lodet bottnar
Djupt
Fridfullt
En liten strandskata letar efter visshet
Speglar sig
Vrider på huvudet
Förstår
Flyger iväg
Kvar är bara min lugna andning
Det finns inga sprickor
Inga farliga grund.
Lodet dras upp.
Hamn för natten.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 287 gånger
Publicerad 2017-02-08 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge