Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båten

Men sin vackra skummiga svans efter sig

fortsätter den lilla boten fram

till den stora horisonten

som förminskar verkligheten till barnstorleken

fåglarna förföljer den ovala formen

i väntan på lite mat

Himlen agerar som ett paraply

och vill inte att regnet ska falla ner

på den jordiska spegeln

den som reflektera

själen ovan

Allt luktar salt





Fri vers av Minona
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-08 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona