Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det så att man själv undrar vad allt kommer ifrån


Renande bagatell 410

 

 

Karvar fram orden

i ett uddlöst försök att

bryta tystnaden

dränerar mörkret skriker

tills solen åter går upp

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-02-08 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP