Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet...sista för ikväll bagatell 411

 

 

 

Var natt öppnar upp

för en ny dag om inget

kommer emellan

därmed inte sagt att du

har det sista ordet punkt

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-08 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP