Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag brottas med min egen smärta


är det slut nu

Är det över nu
har allting tagit slut?

Är jag verkligen så skör
att ett litet setback
får lpov att rasera allt?

Är det svartsynen
som åter träder fram
som hussvamp i min själ?

Är det rädslan
att skapa en grund
som suger musten
ur mig totalt?

Är det bara jäkligt
fegt av mig att skylla
på något annat
än mig själv?

Är det nu
jag önskar att
jag aldrig började
skriva igen?

Är det nu jag stänger ner?
Är det nu jag ger upp?

NEJ!




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-09 00:55



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra beslut och fin slutkläm !
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt