Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggradslösa politiker flamsar med tillåter förtryck

Mitt lilla fosterland har fått in folk
som bär annan kultur och andra livsinställningar
könsstympning är rent ut sagt sataniskt!
sen har vi många barnbrudar
som också föder fram egna små..
detta är FÖRTRYCK och måste stoppas!
hallå alla flata mesiga konflikträdda
ryggradslösa politiker gör något agera
visa i handling att detta inte är acceptabelt!
stå inte bara och babbla på om alla tomma löften
och snacket om alla ständiga skattehöjningar!
utgifterna som pågår är: KATASTROFALA
men inte bryr ni er om det utan istället
sparkar ni folk i ändan och tvingar dem att
arbeta slita jäkta stressa så pengarna kommer in!
ni är inte snälla människor ni är elaka emot invånare
de äger mycket mer förstånd klokhet kunskap och visdom
för hade ni haft det skulle det inte se ut som det gör!
och en sak till som inte alls är bra och som ni
öppnat dörren för, och det är sharia, stäng den!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-09 11:45



Bookmark and Share


  aol
Så sant som det är sagt detta är ord och inga visor det är som om politik kan vara så ond , och det drabbar den lilla människan,
2017-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Däremot är de väldigt snabba med att skrika om förbud för kristna skolor, kristen hemundervisning (jag känner till svenska familjer som flyttat till Åland för att få undervisa barnen hemma) m m.
Så fort man får ett tillfälle att slå ned på kristna så gör man det.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP