Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista raderna

Jag har slut på tårar
Dina andetag är lugna
Kalla kårar
Mina bördor är tunga

Bakom neddragna persienner
Lever jag ett liv
allt jag känner
Är att livet är ett tidsfördriv

Det är de sista raderna
Innan slutet är slut på riktigt
När krogarna stängt
Står vi för ensamma
Blickar upp mot stjärnorna

Kalla läppar och blodig tunga
Jag är vaken
Dina andetag är lugna
Jag känner mig naken

Det är de sista raderna
Innan manuset är färdigt
När krogarna har stängt
Står vi ensamma
Blickar ut mot stjärnorna

Hettan bränner
Mina skamsna sinnen
Allt jag känner
Omfattas av bistra minnen

Det är de sista raderna
Innan stearinljuset har försvunnit
När krogarna har stängt
Står vi ensamma
Ser i genom varandra




Bunden vers (Rim) av valpen
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-09 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen