Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi efter något jag inte vet.

Tanken föll över mig.
Ett litet klick
Två dagar innan din död.
Om 6 månader
Och 6 dagar.
Vid din grav jag är.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-09 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight