Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MIN ÄLSKADE

 

Viskningar

tassar runt i huset

söker mig

 

glider in

i mitt huvud

stör sinnesro


det är du

som invaderar

mina tankar

 

trots att du

är långt borta

men närvarande

 

alltid hos mig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 690 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-10 17:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra
2017-02-16

  ULJO
Så ska kärlekens kvarnar dras
2017-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att ha det så...fint...
2017-02-11

  KattenKin VIP
Kärleken är alltid närvarande och det beskriver du så fint.
2017-02-11

  M.Eta
Tänker på "kan man älska någon på avstånd" som Vikingarna sjöng om! Underbart när man träffas!
2017-02-11

  Marianne Räf
Kärlek på distans ka va´ gött !!
2017-02-11

  Rise Little One
Mysiga känslor trots avstånd.
2017-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekstext!

Mellan kärlekens hjärtan finns inget avstånd.

2017-02-10

    ej medlem längre
En kärlek som bor i varat och hjärtat.
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP