Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen.

Solen smeker trädtopparna
gör så att grenarna glänser.
Än så länge når den inte ändå ner
men oj- vad lite ljus kan betyda!
Jag blir gladare -lättare i sinnet
naturen har läkande kraft!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-09 15:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Din fina dikt sprider glädje, naturen och ljuset är en läkande kraft!
2017-03-03

  Bo Himmelsbåge
Joo... solen har en starkt läkande kraft...!
Idag sken solen här i Skåne...
o genast känns Livet lättare att leva...!

Tack, för Din hoppfulla o glädjestrålande dikt!
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
En dikt att bli glad av...ja, tänk så mycket ljuset betyder...
2017-02-11

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-02-10

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt med solen och ljuset.
2017-02-09

  ULJO
Livet bär även på skönhet
2017-02-09

    Dan Myrbeck
Ja!
2017-02-09

  Blått Norrsken VIP
Absolut!!! Naturen är stärkande.
2017-02-09

  Chawa VIP
Det är gråväder i Skåne idag, men nu fick även jag både solsken och glädje via dina ord och det tackar jag för. Så sant - naturen läker.
2017-02-09

    ej medlem längre
Din solglädje smittar av sig - tack!

2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP