Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

mellan

det som sa

och det som aldrig sagts

är ett hav

av sårade känslor

som inte går att bota!




Fri vers av Rise Little One
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-09 19:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Usch...det känns inte bra...så vill man inte ha det...
2017-02-11

  Lars Hedlin
Starkt och berörande
2017-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-02-10

  Quasimodo
Ett djupt hav mellan det som sagts och det outtalade som skapar sår som inte vill läka.
2017-02-09

    ej medlem längre
Vissa sår läker aldrig...
2017-02-09

    Birgersdotter VIP
berör
2017-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr så finns en stor sanning i din berörande dikt.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One