Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting annat - än just bara sorg Allting annat - förutom just sorg // Som om allting annat - än bara just sorg Som precis allting annat - än bara just sorg


Som precis allting annat - än bara just sorg

Just vad jag känner:

Miljoner av känslor - alla utom - just sorg.

Ilska - över precis allting som har hänt.

Ensamhelt - att inte längre (mera)kunna...?

Pinsamhet - att måste behöva berätta - försvara - förklara - FÖRNEKA - besvara.

Uttråkighet - grådaskighet - när saker går så oändligt långsamt...

Handlös depression - djupt under täcket.

Fasa och skräck - inför att det kunde hända - vem som helst.
Till och med dej. :(

Förbannelse - inför livet och gud.

Rastlöshet - fingrar som petar på mobilen
och dussintals andra obetydliga saker.

Avgrunddjup ånger - inför allting som jag aldrig -
inför allting som vi -

Bottenlös ångest - inför ett gapande bottenlöst hål.

Likgiltighet - när känslorna inte mera -
när ingenting alls -

Oändlig förvirring - med för mycket och för litet
(att känna göra bära)
på en och samma gång.

Precis - Allting annat -
förutom just sorg.

Bara tusentals andra
förvirrande irrande känslor.

Som skvalpar och dunkar - runt.
(och runt)

Jag tror hela tiden
faktiskt att jag drunknar -
(jag kanske går på grund)
jag bara faller - jag drunknar -

igenom miljontals andra - detaljer -
känslolägen - sinnesstämningar - känslonyanser -
med miljoner av lägen -

alla utom just sorg.
...

Men kanske detta ändå är sorg.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-09 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman