Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl.

Farväl min älskade
jag måste gå.
Det är så svårt släppa din hand
men jag måste leva vidare med de levande.
Känna vinden mot min kind
se fåglarna flyga i krumbukter.
Gå i ett solregn
höra mitt barnbarns glada skratt.
Jag kommer alltid att sakna dig
jag kommer alltid att leta dina glittrande ögon .
I en folksamling eller i mitt minne
men jag vet att jag måste gå....




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-02-09 20:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Gripande och starkt skrivet om sorgearbetet!
2017-03-03

    ej medlem längre
Gripande skrivet om sorgearbetet...
2017-02-13

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet om att följa olika vägar under resan genom tid och rum.
2017-02-13

  prinscess VIP
Känslomässigt svårt
2017-02-13

  Bo Himmelsbåge
Ett klokt, men svårt beslut...
Du måste gå vidare...
men minnet och saknaden kommer alltid att leva inom Dig...

Mycket berörande skaldat!
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man går vidare, men minnet finns alltid kvar...berörande fint...
2017-02-11

  Eva Helene VIP
Starkt och moget i det svåra!
2017-02-10

  Anya VIP
Vackert och gripande om att kunna släppa lite på sorgen. Sånt är nödvändigt tänker jag. Mycket klok text som jag tycker om.
2017-02-10

  Marita Ohlquist VIP
På ett fint, känslofullt sätt förmedlar du ditt sorgearbete!
2017-02-10

  Lars Hedlin
Starkt och mycket berörande ...
2017-02-10

  Blått Norrsken VIP
En underbar insikt att lämna den svåraste sorgen bakom sig . Att ta nya tag . Din vän ler nog tillbaka som ett svar till dig .
2017-02-10

  Rise Little One
Ett smärtsamt beslut...
2017-02-10

  ULJO
Det var ett smärtsamt men för dig viktigt beslut. Jag har själv gjort likadant. Gått vidare men aldrig glömt. Gått vidare men inte slutat minnas. Gått vidare men tänkt på mig själv så som jag vet att den jag mist skulle ha önskat att jag gjorde.
2017-02-09

    ej medlem längre
Ett smärtsamt farväl.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP