Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fåglarna

I skymningens ljus ser jag dom
svarta kroppar mot himmelens blåa
Naturens lag styr inom dom
de hör ihop
talrika
enskilda
De rör sig ljudlöst ovanför mitt huvud
Lyfter jag blicken
Och ser dom sväva
Så vet jag
Jorden snurrar
och jag andas
utan dig




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-09 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Talar om fåglar som svävar, ändå känns andemeningen i dikten väldigt tung.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H